top of page

Over de lessen

Wat kun je verwachten van een les?

Iedereen leert op haar/zijn eigen tempo. Vanaf de eerste les ga je met de naaimachine aan de slag: je leert hoe je je naaimachine kunt gebruiken en wat je er allemaal mee kunt doen. Je bepaalt zelf wat je maakt of wat je wilt leren. Van alles wat je maakt is er ook een theoretische uitleg aanwezig. Er word je geleerd welke materialen je voor je practische werkstukken het beste kan gebruiken. Er zijn genoeg mode en radar bladen aanwezig maar het is natuurlijk ook leuk om je eigen ontwerp te maken! Niet alleen kleding maar ook eigen woon- en interieurideeën kunnen gemaakt worden.

Voor wie?

De lessen zijn bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn. De cursussen zijn voor zowel beginnners als gevorderden. Er zijn kinder, jongeren en volwassen groepen. Op elk moment kan je starten met de les. Er doen maximaal 6 cursisten mee aan een les.

Wat zijn de lestijden?

Lestijden volwassenen

 

Maandag : 9.30 - 11.30 & 19.30 - 21.30 uur

Dinsdag : 19.30 - 21.30 uur

Donderdag : 19.30 - 21.30 uur

Vrijdag : 9.30 - 11.30 uur

 

En evt. op afspraak voor groepen en/of priveles.

 

Lestijden kindergroepen:

Woensdag : 15.45 - 17.15 uur

Donderdag : 15.45 - 17.15 uur

Of andere tijden met elkaar afgesproken.

 

Een les duurt twee uur voor volwassenen. Een les voor de kinderen duurt anderhalf uur.

 

Wat neem je mee?

Er is van alles aanwezig zowel als om te kopen als om te lenen maar het makkelijkste is het om zelf een doos aan te schaffen met: 

  • Een doosje spelden

  • Een centimeter

  • Een stofschaar

 

In de lesruimte staan voldoende naaimachines en een lockmachine, het gebruik hiervan kost niets. Het gebruik van garen is wel voor eigen rekening. Heb je zelf een naaimachine? Dan kan je die meenemen naar de lessen maar het hoeft niet!

 

Zijn er workshops?

Gedurende het jaar organiseer ik een aantal workshops. Vind je het leuk om samen met je familie, vrienden en/of collega's een workshop te doen? Neem dan contact met mij op, dan maken we er samen een leuke, leerzame dag van.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen 48 euro per 4 lessen.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen en er hoeft dan ook geen lesgeld te worden betaald. Bij verhindering kan een gemiste les worden ingehaald tijdens een andere les ( als daar plaats voor is ). 

De kinderen lessen kosten 70 euro per 6 lessen. Het meeste materiaal is daarbij inbegrepen. Ze mogen ook zelf stof meenemen.

 

Als je geïnteresseerd bent en wilt weten of de les wat voor je is, kan je een gratis proefles volgen. Heb je interesse vul dan het inschrijfformulier in. Geef bij eventuele opmerkingen aan of je eerst een proefles wilt volgen. Geef ook aan hoeveel lessen je wilt. Er is keuze uit:

  • 1x in de week

  • 1x in de 14 dagen

  • meerdere lessen per week

  • proefles

Geef ook aan op welke dagen het jou het beste uitkomt om de les te volgen.

 

Heb je genoeg geleerd? Of wordt het tijd voor wat anders? Dan geldt een opzegtermijn van 4 lessen.

bottom of page